Omistan pahan tavan. Ja se paha tapa on kuunnella musiikkia iTunesilla repeatilla. Haha. Mutta ei sille vaan voi mitään :p

Muistinpa juuri, että huomenna on suuri päivä. Oikein suuri näin opiskelijalle. Opintotuki kun kilahtaa tilille. Se on sellainen kiva pieni bonus. Kaiken kivan lisäksi enää ensi viikkoa koulua ja sitten saankin laiskotella ihan viikon verran. Tai siis totta kai minä treeneissä käyn, mutta koulua minulla ei ole viikkoon ja se on huippu juttu. Muistutetaan tässä vielä, että joululoman jälkeen alkaa koulu 2.1, mutta ei se mitään. Päivää aikaisemmin loppuu koko homma sitten keväällä. Elämä on kivaa.

Äsken olin hyvin pirteä ja nyt silmät vähän lupsuttaa. Sitä tämä kone teettää. Koulussakin istuin neljä tuntia tekemättä mitään ja olin vain koneella pelaten nettipelejä. Pitäisi oikeasti hankkia se elämä. Joo. Mietin, että menisinkö torstaina kouluun ollenkaan, mutta pitää esitellä luokalle yksi työ niin kai se on pakko.

Huomenna koulu alkaakin vasta siinä kahdelta. Äikän koe ja sitten kotiin. Jos nyt illalla nauhoittaisi sen Fahrenheit 9/11 joka tulee Neloselta kello 21.00. Ei sitä oikein voi katsoa kun maikkarilta tulee samaan aikaan Pako. ;) Ylihuominen on siinä mielessä kiva päivä sen lyhyyden takia ja myös koska ei ole treenejä. Kunnon vapaapäivä melkein! Illalla saa vielä nautiskella oikein kunnolla kun televisiosta tulee C.S.I. ja Greyn Anatomia, molemmat tulevat yhdeksältä. C.S.I. maikkarilta ja Greyn Anatomia neloselta. Niihin molempiin kun olen ihan täysin koukussa. Tosin luultavasti nauhalle menee jo tavan vuoksi Greyn Anatomia, koska oma rakas äitini ei ole päässyt sarjan sisälle mutta C.S.I. on pakko nähdä. Perjantaina parasta antia antavat Mallikoulu 2006 ja Ilman johtolankaa. ;) Jos vaikka siinä Mallikoulun jälkeisessä sarjassa se mielenkiintoinen sivujuonikin vähän etenisi, jättivät ne sen verran mielenkiintoiseen kohtaan pari jaksoa sitten.

Minäkö television orja? Ha.