Viikonloppu oli harvinaisen tylsä. Lauantaina olivat treenit jotka olivat kivat ja siellä ahkeroitiinkin ihan kunnolla. Sen jälkeen kun pääsin kotiin niin äiti omi koneen täysin, pääsin koneelle illalla viisi vaille yhdeksän. Ja yhdeksältä alkoi neljältä leffa joten harvinaisen nopea käynti sekin. Sunnuntaina olin enemmän koneella.

Näin unta viime yönä, että Alonso ja Schumi ajoivat kisassa, rinnakkain. Alonso vasemmalla, Schumi oikealla. Sitten Alonso töytäisi Schumin auton paskaksi. Heräsin äidin huutoon: "Schumin moottori hajosi!"

Tiedän, että minulla on vaaleanpunaiset lasit päässä kun mietin Schumin ajamista ja uraa. Ja että jäkätän pienistä yksityiskohdista kun puhun Alonson ajamisesta. Mutta tiedän sen, että Alonsosta ei tule sellaista legendaa kuin Schumista. Kenestäkään ei tule. Alonso on liian ylimielinen ja syyttää muita siitä että epäonnistuu. (Ja jos haluatte sanoa jotain vastaan niin sanokaa, mutta en ota teitä tosissanne.)

Tosin olen siitä iloinen, että Alonso menee tämän vuoden jälkeen McLarenille. Ihan oikeasti. Se oli hyvä talli silloin kun Häkkinen ajoi, mutta ei enää. En myöskään usko, että Ferrarilla tulee olemaan niin loistokkaita kausia kun heillä on Kimi kuin kun heillä oli Michael. Niin.

Jokaisella tallilla on se oma timanttinsa joka tekee siitä tallista sen tallin joka hyvyydeltään niin hyvä kuin vaan voi olla. Kun se timantti katoaa niin katoaa sen tallin sielu ja olemus. Oikeasti.

Tienaa Kimi hyvät rahat, mutta mestaaruksista ei puhuta. Jos voitat, niin positiivisesti ajatellaan. Huono-onni jäi taakse, kenties.

Tuo on kirjoitettu eilen joskus aamulla formuloiden jälkeen yhteen toiseen paikkaan. Samaa mieltä edelleenkin ollaan. Voi voi.

Olin joskus 20 vaille kolme kotona ja postin joukossa oli kortti Alankomaista. Kiitos Bianca vaikka, et sitä täältä varmaan saa tietoa. Rekisteröinkin kortin postcrossingin sivustolle. Suosittelen kaikille! En vieläkään tosin saanut aikaiseksi löytää korttia joka menisi Brasiliaan. Olenpa nyt niin tarkka tai jotain. Voisi nyt ottaa uuden osoitteen ennen sitä. Haha.

Ei kai tässä muuta.