Kuten otsikkokin jo kertoo niin tämän vuoden ensimmäinen jakso on pulkassa. Yay! Sitä saakin oikein kunnolla juhlistaa. Ehkä äityli suostuisi tänäkin iltana leipoa sitä pannukakkua, sen verran maukasta sekin on.

Perjantaisin koulullani on keittopäivä + sämpylä. Moneen viikkoon ei ole sämpylä innostanu, saati sitten keitto. Mutta kyllä sitä on aina tullut vähän otettua. Tänään oli myös ensimmäisen jakson viimeinen koe. Käyttöliittymäsuunnittelua, yay! Tulee ikävä sitä opettajaa. Oli se sen verran mukava tapaus(yksi projekti jäljellä: löydä opettajan kuvat galleriasta !) ja muutenkin. Kehui meitäkin luokkana, meitä kehutaan aina. Kuulemma oli koko jakson aikana keskiviikko ihan perseestä ja torstaisin ei olisi edes halunnut tulla opettamaan mutta meitä oli kiva opettaa. Yay!

Nyt olo tuntuu hyvältä. Etureisistä kiristää treenien jälkeen --> Olen tehnyt töitä ihan urakalla. Tänään ei ole treenejä, mutta huomenna pitää raahautua yhdelle koululla kello 12.30, silloin pitäisi taas olla omat valmentajat taas mukava. Asikainen saisi käydä kyllä useamminkin, sanon minä.

Äiti ei ole vielä kotona. Kun sitten syödään(jääkaapissa odottaa iso kattilallinen mustanpäivän pataa, maistuisi varmaan sinullekin..) voitaisiin katsoa Everwood ja House nauhalta, maltan tuskin odottaa!

Pitää muuten tässä tulevan viikon aikana jutustella äidille siihen malliin, että pääsisin kaverini Nooran luokse Keravalle leffamiittiin joka kestää yön yli. Mene ja tiedä. Olisi se kuitenkin kiva nähdä ei-koris kavereitakin.

Tajusin juuri kuinka saan olla ylpeä itsestäni. En ole irkannut kohta kahteen viikkoon. Ei se silleen ole ollut mitenkään järisyttävää tai mitään. Kuitenkin joskus huomaa kaipaavansa niitä keskusteluita, varsinkin kun minulle sanottiin, että olen sen verran hyvä tyyppi että irkkauksen lopettaminen on itsemurha. Haha. Myönnän nyt heti kuitenkin palaavani vakiokanavilleni joulukuussa joululomalla pariksi päiväksi. ;)

Ai niin. Piti vielä mainita, että tänään tulee kahdeksalta siis Mallikoulu 2006 MTV3:lta ja Neloselta alkaa yhdeksältä Rautanaamio, viikonlopun leffaputken ensimmäisenä leffana! Ihan niin kuin en toistaisi niitä usein tai mitään. :P

np. Clifton Sextet - Iloisten ihmisten lapset