Istun tässä. Tänään piti nukkua päikkärit ennen harkkoja, mutta eihän tässä enää ehdi. Tai siis ehkä ihan pienet. Kolmelta syön nuudelia ja sitten leipää ja teetä. Ja kello 16.20 lähtee tuolta vieressä olevalta pysäkiltä 42A ja sillä pääsen ihan harkkapaikan viereen asti. Hm. Äiti on lupautunut hakemaan treeneistä.

Ostin tänään ruotsin kirjan koska ensi jaksossakin on ruotsia. Kerrankin on oikeasti kiva opiskella ruotsia vaikka numerot molemmista kursseista ovat sitä kakkosta. Silti se uskoo, että jos hieman enemmän stemppaan niin mulla on mahdollisuudet nostaa omaa numeroani kahdella. Siitä tuli hyvä mieli. Ja kun sain ruotsin kokeen ja näin siinä killuvan kakkosen niin tiesin, että en päässyt tavoitteeseeni, mutta ensi kurssilla sitten. Kolmoskurssilla sitten. Se alkaa maanantaina.

Huomenna koulua on kahdesta neljään. Äikän tunnit ja äikän koe. Tänään illalla voisi katsoa niitä äikänjuttuja ja sitten aamulla ennen koetta hieman, ei jaksa yhtään innostaa. Silti jokainen äikännumeroni on ollut nelonen tässä koulussa. Hm. Varsinkin kun miettiin että en ole ollut yli viikkoon äikän tunneilla ja mitä nyt luokkalaiset ovat puhuneet mitä tunneilla on tehty niin ei siellä ole oikeasti tehty mitään. Haha.

Yritin tänään aamulla olla fiksu kun menin kouluun. Otin toiset kuulokkeet varmana siitä, että ne olivat ehjät ja kiiruhdin kouluun. Matkalla tuli harvinaisen selväksi, että ne eivät todellakaan olleet yhtään ehjemmän kuin ne toiset. Nyt on sitten ehjät kuulokkeet mp3-soitinta varten. Lisäsin muutaman biisinkin ja poistin niitä joita on vältellyt niin paljon kuin mahdollista. Scooter katosi melkein täydelliseti, syysmasennus tulossa.

Tähän aikaan vuodesta kuuntelen enimmäkseen surullisia lauluja. Mew ja Muse tulevat varmaan olemaan taas yksi ykkösbändejä soittilistalla. Puhumattakaan Aidenista. Totta kai listalta löytyy tranceakin, se kun iskee parhaiten. Tällä hetkelläkin iTunesissa soi Cascada. :) Suosittelen. Ja tietenkin listalta löytyy myös ihan ABBAa ja muitakin. Voisi sen päivittyvän listän pistää tähän.

Moowa's Profile Page

Sellainen kiva lista. Huomaan lauleskelavani tässä Cascadan tahtiin. Voisi olla aika keittää teevesi ja mennä muualle surffailemaan, niin aktiivista tämäkin elämä on.