Onpas ollut mielenkiintoinen päivä, vaikka se ei ole edes vielä loppu. Koulussa kärvistelin hieman yli neljä tuntia, vain. Jos ollaan tarkkoja niin lukujärjestyksen mukaan olisi pitänyt päästä vasta kahdelta, mutta kun Edistyneet viestintätekniikat -kurssin vikat tunnit oli tänään. Käytiin jopa ensi kurssin asioita. Hoi joi.

Ostin tänään sitten ne kaksi kynää ja kumin. Tiimari on kallis tai sitten ostin kalliit kynät. Mene ja tiedä, mutta yhteishinta oli 5€ ja kun siihen lisätään vielä aamulla matkakorttiin laitettu 10€ niin tämän päivän tuhlaussaldo on jo 15€, mutta nytpä on uudet kynät. Voi tuon ala-asteelta asti raahatun lyijytäytekynä vanhuksen heittää roskikseen. Tai säilyttää.

Nukuin päiväunet. Noin tunnin pituiset olivat, kaveri soitti kesken ja en meinannut herätä siihen. Infosin neidille, että treenit alkavat puoli seitsemältä ja jatkoin nukkumista. Heräsin herätyskelloon puoli neljä ja söin päivän toisen lämpimän aterian + teen. Nuudelia, jauheliha-sipuli juttua + ketsuppia. Nam. Ja siihen meno juomaksi vielä tee, niin hyvin menee.

Nyt on ihan hyvä olo. Ruoka saa sulaa rauhassa. Pitää muistuttaa äitiä laittamaan nauhoittamaan maikkarilta kahdeksan aikaan. Itsellä loppuu vasta silloin treeni ja samaan aikaan alkaa Everwood ja sen jälkeen House. Kun kotiin pääsen(tuossa vieressä olevasta yläasteelta + lukiolta) niin saa luvan odottaa se äidin lupaama pannukakku ja hillo. Ehtii hyvin käydä suihkussa ja valmistautua henkisesti ennen kuin Neloselta alkaa Lost.

Tulipa nyt mieleen kun televisio-ohjelmista puhuin niin perjantaisin maikkarilta yhdeksältä tuleva Ilman johtolankaa ei tulekaan tällä viikolla kun ne pitää uusinta esityksen viime sunnuntaina tulleesta suomalaisesta televisio draamasta Rikospoliisi ei laula. Ei henkilökohtaisesti voisi kiinnostaa pätkääkään, mutta muistelinpa juuri, että täsmälleen samaan aikaan tulee Neloselta viikonlopun leffaputken ensimmäinen leffa Rautanaamio joka on tämän tytön suosikkeja. Ja syynä ei ole Leonardo DiCaprio tai vastaava, ei todellakaan ! Ja lauantaina pääse taas nelosella ihastelemaan viikonlopun leffaputken toisen leffan kanssa Richard Gerea. Voi mitä ihanuutta ! :) Leffana siis tulee yhdeksältä Syksy New Yorkissa.

Jospa nyt vielä hetkeksi keskittyisi tuohon spider-pasianssiin ja kuuntelemaan Village Peoplea. Tällä hetkellä elämä hymyilee. ;)